Afbouwprofs hebben de toekomst

Opleidingen

Opleidingen

Kies voor een beroepsopleiding om gediplomeerd stukadoor, vloerenlegger, natuursteenbewerker of plafond- en wandmonteur te worden! Je leert vooral door te werken. Bij ons krijg je een arbeidsovereenkomst en een goed salaris.

Keuzevakken VMBO

Keuzevakken VMBO

In het vmbo-profiel Bouwen, Wonen en Interieur kunnen de keuzevakken Wandafwerking en Scheidingswanden worden gevolgd. We dragen bij aan de bijscholing, leermiddelen en materiaal en verzorgen stageplaatsen en gastlessen.

Jouw voordelen

  • Afwisselend werk
  • Leren in de praktijk
  • Een goed salaris
  • Een arbeidsovereenkomst
  • Erkend diploma halen
  • Genoeg vrije tijd over
  • Banen voor het uitzoeken

Leer een mooi vak: Als jij graag met je handen werkt, word dan Afbouwprof! 

Een afwisselend vak

Door het gebruik van moderne materialen, machines en gereedschappen is het vak van stukadoor zeker niet alleen geschikt voor mannen. Ook stoere meiden die van aanpakken weten, kiezen voor de stukadoorsopleiding. Neem Yvette, die er trots op is als mooimaker een echte Afbouwprof te zijn. Ben je net als Yvette graag met je handen bezig én wil je leuk verdienen? 

Naar de opleiding stukadoor

Onslijtbare herinneringen maken

Gianni is een Afbouwprof. Hij zet keiharde natuurstenen als marmer en graniet naar zijn hand en creëert daarmee onslijtbare herinneringen. Voor gevelornamenten, gedenkstenen en bijvoorbeeld aanrechtbladen. En hoe mooi is het dat hij naast zijn werk genoeg tijd overhoudt voor zijn passies: drones en youtube filmpjes maken!

Naar de opleiding natuursteenbewerker

Kom overal over de vloer!

Als vloerenlegger werk je de ene dag in een bedrijfshal en kom je de volgende dag bij mensen thuis over de vloer. Nieuwbouw of renovatie, het is allemaal even leuk, vindt Afbouwprof Yaro. Je legt overal een super strakke vloer. En het is natuurlijk leuk dat je als vloerenlegger altijd kunt rekenen op een goed betaalde baan.

Naar de opleiding vloerenlegger

Zeker van “money” en toekomst

“Van niets iets moois maken, dat vind ik vet”. Afbouwprof Jason creeert ruimte. Als plafond- en wandmonteur werk je in moderne gebouwen en oude panden, die afwisseling is tof. “En ik ben zeker van money en toekomst! Dan kan ik na mijn werk lekker chillen en een balletje trappen, want dat is ook mijn ding.” Wil je net als mooimaker Jason ook Afbouwprof worden?

Naar de opleiding plafond- en wandmonteur

Open dagen en meeloopdagen

Kom bij ons kijken?

Wil je uitproberen of jij een mooimaker kunt worden? Of meer weten over een vakopleiding? We hebben op onze vestigingen corona proof open dagen, zodat je kunt komen kijken. Of vraag vrijblijvend een meeloopdag aan: superleuk, gezellig én leerzaam!