Dekvloerenlegger

Om te beginnen aan de niveau 2 opleiding heb je minimaal een diploma van het VMBO of de Entree opleiding nodig. Een bewijs dat je de eerste 3 jaren van de HAVO of het VWO goed hebt doorlopen is ook voldoende. 

Wat?

Vloeren zijn gemaakt van allerlei materialen. Dan gaat het niet om parket of vloerbedekking, maar om de laag die eronder zit. De dekvloerenlegger weet hoe hij deze vloeren moet aanbrengen en afwerken. In fabriekshallen, magazijnen of garages zijn speciale vloeren nodig. Deze vloeren moeten zeer slijtvast zijn, zeker met vorkheftrucks of olie. Of wat dacht je van een mozaïekvloer in een oud pand?

Als goede afbouwer ben je goud waard!
Als goede afbouwer ben je goud waard!
Opleiding Dekvloerenlegger
Algemene informatie

Opleiding Dekvloerenlegger

Opleiding: Dekvloerenlegger
Niveau: 2
Leerweg: BBL
Duur: 2 jaar

Waarom?

Bij NOA Opleidingsbedrijf Afbouw heb je baangarantie. Je wordt opgeleid door onze ervaren praktijkinstructeurs en leermeesters bij erkende leerbedrijven, die de kneepjes van het vak kennen en als geen ander weten hoe ze je dit kunnen leren. En wat zo mooi is aan plafond- en wandmontage? Het is een dynamische sector en je resultaat is direct zichtbaar. Met de toenemende vraag naar vakbekwame vloerenleggers een verstandige keuze voor de toekomst.

Waar?

Vind jouw dichtstbijzijnde locatie hier.

Aanmelden

Meld je direct aan aan bij één van de NOA Opleidingsbedrijven.

Doorstroommogelijkheden

Met onze vervolgopleiding kun je jouw toekomst als echte vakman of vakvrouw nog verder ontwikkelen.