Opleiding Dekvloerenlegger

Werk je graag met je handen én hou je er van iets moois te maken? Dan is het vloerenvak wat voor jou! Kies je voor de opleiding tot vloerenlegger dan krijg je bij NOA Opleidingsbedrijf Afbouw een baangarantie. Je gaat 4 dagen werken en 1 dag naar school. Je verdient meteen een leerling salaris. En na afronding van je opleiding zijn er doorgroeimogelijkheden.

Kom overal over de vloer!

Als vloerenlegger werk je de ene dag in een bedrijfshal en kom je de volgende dag bij mensen thuis over de vloer. Nieuwbouw of renovatie, het is allemaal even leuk, vindt Afbouwprof Yaro. Je legt overal een super strakke vloer. En het is natuurlijk leuk dat je als vloerenlegger altijd kunt rekenen op een goed betaalde baan.

Wat leer je?

Vloeren zijn gemaakt van allerlei materialen. Dan gaat het niet om parket of vloerbedekking, maar om de laag die eronder zit. De dekvloerenlegger weet hoe hij deze vloeren moet aanbrengen en afwerken. In fabriekshallen, magazijnen of garages zijn speciale vloeren nodig. Deze vloeren moeten zeer slijtvast zijn, zeker met vorkheftrucks of olie. Of wat dacht je van een mozaïekvloer in een oud pand?

Waar?

De opleiding tot dekvloerenlegger op MBO-niveau 2 wordt gegeven door ROC Midden Nederland. Afhankelijk van de woonplaats van de meeste leerlingen wordt een geschikte locatie gezocht.

Meer weten?

Werkgevers, die meer willen weten over de nieuwe opleiding dekvloerenlegger niveau 2 kunnen contact opnemen met leerambassadeur Patrick Vos van Savantis: T 06-34485314 of per e-mail. Klik hier om direct een werknemer aan te melden.

Opleiding Dekvloerenlegger
Algemene informatie

Opleiding Dekvloerenlegger

Opleiding: Dekvloerenlegger
Niveau: 2
Leerweg: BBL
Duur: 2 jaar

Waarom kiezen voor een NOA Opleidingsbedrijf?

Bij NOA Opleidingsbedrijf Afbouw heb je baangarantie. Je wordt opgeleid door onze ervaren praktijkinstructeurs en leermeesters bij erkende leerbedrijven, die de kneepjes van het vak kennen en als geen ander weten hoe ze je dit kunnen leren. En wat zo mooi is aan vloerenlegger? Het is een dynamische sector en je resultaat is direct zichtbaar. Met de toenemende vraag naar vakbekwame vloerenleggers een verstandige keuze voor de toekomst.

Aanmelden

Meld je direct aan aan bij één van de NOA Opleidingsbedrijven.

Doorstroommogelijkheden

Met onze vervolgopleiding kun je jouw toekomst als echte vakman of vakvrouw nog verder ontwikkelen.