Stukadoor

Om te beginnen aan de niveau 2 opleiding heb je minimaal een diploma van het VMBO of de Entree-opleiding nodig. Een bewijs dat je de eerste 3 jaren van de HAVO of het VWO goed hebt doorlopen is ook voldoende. De beroepsopleiding (niveau 2) duurt twee jaar.

Wat?

Met de stukadoor opleiding word je opgeleid tot stukadoor. Tijdens de opleiding leer je hoe je op verschillende manieren een wand of plafond er weer strak en fris uit kunt laten zien. Je werkt graag met je handen en het strak afwerken van buitengevels, binnenmuren, en plafonds wordt jouw specialiteit. Een sierpleister aanbrengen? Dat kan jij met de hand en machinaal.

Stukadoor opleiding
Algemene informatie

Stukadoor opleiding

Opleiding: Stukadoor
Niveau: 2
Leerweg: BBL
Duur: 2 jaar

Waarom?

Bij NOA Opleidingsbedrijf Afbouw heb je een baangarantie. Je wordt opgeleid door vakmensen. Door erkende leerbedrijven die de kneepjes van het vak kennen en als geen ander weten hoe ze je dit kunnen leren. En wat zo mooi is aan het stukadoorsvak? Je hebt eer van je werk. Het is resultaat is direct zichtbaar. Met de toenemde vraag naar vakbekwame stukadoors een verstandige keuze voor de toekomst.

Waar?

Vind jouw dichtstbijzijnde locatie hier.

Aanmelden

Meld je direct aan aan bij één van de NOA Opleidingsbedrijven.

Doorstroommogelijkheden

Met onze vervolgopleiding kun je jouw toekomst als echte vakman of vakvrouw nog verder ontwikkelen.