Zoek de opleiding die bij jou past

De opleidingen

Wil jij een mooi vak leren? Bij ons volg je een opleiding mét baangarantie! Het grootste deel van de week werk je bij een bedrijf bij jou in de buurt en gemiddeld één dag in de week volg je (praktijk)onderwijs op school. Je bent dus lekker bezig en verdient meteen geld, terwijl je een mooi beroep leert.

Spreekt werken en leren tegelijk jou aan? Dan hebben wij diverse mooie opleidingen in de afbouw- en natuursteenbranche voor jou. Je zit maar één dag in de week op school en dan staat de praktijk centraal. De andere werkdagen ga je als leerling bij een afbouwbedrijf aan de slag.

Bij NOA Opleidingsbedrijf Afbouw heb je een baangarantie en je wordt opgeleid door échte vakmensen. Klik snel door naar de opleiding van jouw interesse!

Meelopen bij een opleiding?

Lijkt een opleiding tot stukadoor, plafond- en wandmonteur, natuursteenbewerker of vloerenlegger je leuk? Wil je nog beter onderzoeken en vooral ervaren hoe het is om die opleiding te volgen? Meld je dan aan voor een meeloopdag!

Kom sfeerproeven

Tijdens een meeloopdag word je gekoppeld aan een leerling en maak je kennis met de opleiding. Je volgt die dag de lessen en kunt uitproberen of het vak je ligt. Je proeft de sfeer onder de leerlingen en maakt kennis met de manier waarop wij onderwijs geven. En natuurlijk krijg je ruimschoots de gelegenheid tot het stellen van al jouw vragen.

Informeer naar de mogelijkheden van een meeloopdag bij de vestiging van jouw keuze! Naast meeloopdagen hebben we ook regelmatig open dagen, waar je van harte welkom bent.