Persoonlijk advies? We helpen graag!

Help me op weg

Op deze website vind je allemaal informatie en filmpjes over onze opleidingen, maar we kunnen ons voorstellen dat je nog vragen hebt. Wil je Afbouwprof worden? Of eerst weten (of zien!) wat en hoe je dan gaat leren en waar je gaat werken? We helpen je graag op weg om de juiste keuze te maken. Hoe dan ook kunnen we beloven dat je, als je gemotiveerd bent, in de afbouwsector een mooie toekomst kunt krijgen. Mét baangarantie!

Persoonlijke afspraak

Als je graag een keer wilt komen kijken bij een opleidingsvestiging bij jou in de buurt, dan maken we daar graag tijd voor vrij. Daarom maken we dan graag een afspraak met je, zodat er tijd is voor een kennismaking. Dan kun je meteen allerlei vragen stellen. Over een dagje meelopen bijvoorbeeld, of hoe de intake verloopt. Welke opleiding precies voor jou geschikt is. En waar je vier dagen per week kunt gaan werken. Natuurlijk vinden we het leuk als er een ouder of begeleider mee komt. 

Als je op onderstaand formulier aangeeft dat je graag een afspraak wilt, dan neemt de opleidingscoördinator van de juiste vestiging contact met je op om een afspraak in te plannen. Hopelijk tot snel!

Telefonisch contact

Weet je dat je graag met je handen werkt én dat het je leuk lijkt om mooie dingen te maken? Maar vraag je je af welke vakopleiding jij het leukste vindt, of wil je advies over een opleiding. Dan helpen we je graag! Misschien wil je eerst meer weten op welk niveau je kunt instappen, hoe dat werkt en wat je dan moet doen? Geef op onderstaand formulier aan dat je graag telefonisch contact wil over een opleiding en we bellen je om jouw vragen met je door te nemen.

Een dagje meelopen

Wil je eerst uitproberen of een specialistische vakopleiding wat voor je is? Graag! Meld je aan om een dagje mee te lopen. Dan kun je op school de lessen volgen, een werkstuk maken en je wordt gekoppeld aan een leerling die de opleiding al volgt. Hij/zij kan je dan de weg helpen, vertellen wat er leuk (en minder leuk…) is aan de opleiding en waarom het tof is om Afbouwprof te worden. Als je op onderstaand formulier aanvinkt dat je een dagje wilt meelopen, dan neemt de opleidingscoördinator van de juiste vestiging contact met je op wanneer dit kan.

Een algemene vraag stellen

Je mag ons natuurlijk alles vragen! Wij vinden geen vraag gek, dus gebruik ons contactformulier. Je krijgt dan van ons een mail met de antwoorden op jouw vraag, en misschien kan het dan handig zijn om alsnog af te spreken. Maar begin met het stellen van jouw vraag/vragen, dan kijken wij hoe en wie jou daar het beste bij kan helpen.

  •  *
  •  *
  •  *
    012-3456789
  •  *
    naam@bedrijf.nl
  •  *
  •  *