Vakmensen opleiden zonder risico

Voor bedrijven

Als u zich aansluit bij NOA Opleidingsbedrijf Afbouw, dan verzekert u zich van nieuw talent. Door samen op te leiden investeert u in de toekomst van uw bedrijf, maar ook in een sterke branche. Onze leerlingen groeien meestal uit tot vaste krachten van bij ons aangesloten Erkende leerbedrijven.

Samenwerkingsverband

De samenwerkingsverbanden van NOA Opleidingsbedrijf Afbouw maken gezamenlijk opleiden mogelijk, waarbij de aangesloten ondernemers géén bedrijfsrisico hebben. Wij werven en selecteren goede leerlingen en plaatsen die deels of geheel bij leden van het samenwerkingsverband.

Lees verder hoe dit werkt

Voordelen leerbedrijf

NOA Opleidingsbedrijf Afbouw ontzorgt ondernemers bij het opleiden van leerlingen. Via ons samenwerkingsverband biedt u een leer/werkplek aan een gemotiveerde leerling, waarvoor wij de opleiding, begeleiding en financiën regelen.

Lees over de voordelen

Opleidingsstelsel uitgelegd

Het Nederlandse beroepsonderwijs zit vol afkortingen en er zijn verschillende leerwegen voor jongeren om zich te scholen. We bieden graag wegwijs in de verschillende fases en mogelijkheden.

Uitleg over het beroepsonderwijs

Meer weten & aanmelden

NOA Opleidingsbedrijf Afbouw heeft 10 opleidingslocaties verspreid door Nederland. Ook hebben we een landelijk aanspreekpunt, die u uitleg kan geven en naar de juiste persoon kan doorverwijzen.

Bekijk vestigingen en contactadressen